loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image 0

Werkplaatsafpsraak plannen

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij NV Automobielen  in Sint-Michielsgestel helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven. In onze goed geoutilleerde werkplaats kunnen wij de volgende zaken voor u verzorgen:
 
- Reparatie en onderhoud van alle merken auto’s;
- Schadeherstel;
- Storingsdiagnose;
- Airco service;
- Uitlijnen.

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Banner Image 0

Het is onze missie om onze klanten de beste selectie nieuwe en gebruikte voertuigen te bieden die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij voorzien onze klanten van jonge, luxe voertuigen.

Voor ons is het de uitdaging om de juiste auto te selecteren voor de juiste persoon, en vanuit hier een langdurige relatie aan te gaan met onze klanten, en deze te leveren van uitstekende after-service. Kopen, zakelijk of particulier lease? Graag nodigen wij u uit in onze showroom voor een kopje koffie en een gratis vrijblijvend advies gesprek.

Onze brede selectie nieuwe en tweedehands auto's omvat o.a. merken als Audi, Mercedes, Volkswagen en BMW. Met trots laten wij u onze selectie auto's zien in onze showroom in Sint-Michielsgestel. Deze auto's hebben wij uitgezocht op een paar specifieke punten: kilometerstand, merk, betrouwbaarheid en natuurlijk de looks.

Direct contact

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website